jan
2

Kihasználva az új indás lehetőséget indítottam egy közösséget azoknak, akik gazdasági matematikát tanulnak levelezőn. Vagyis azoknak, akiknél nem ott kezdődik a probléma, hogy hogyan is kell egy összetett függvényt deriválni, hanem hogy hogyan kell például a másodfokú egyenletet megoldani. Ezen nem kell szégyenkezni, hiszen már több éve volt, és amit nem használunk, azt elfelejtjük. A főiskolán viszont ezt a tényt nem tudják és nem akarják tudomásul venni.

Ha csatlakozol a közösséghez, kapcsolatba kerülhetsz hasonló helyzetben levő, akár ugyanarra a főiskolára járókkal. Ezen kívül azt találtam ki, hogy naponta kiteszek egy-egy feladatot, amin lehet rágódni. Mindegyik feladathoz kikerül egy-egy megoldásvideó, ahol elmagyarázom szóban és írásban a megoldást.

A csatlakozáshoz regisztrálnod kell az indán. Ezt megteheted a következő linkre kattintva: indanet.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://megintmatek.blog.hu/api/trackback/id/tr891640073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása