nov
16

Hogy örül az ember, mikor sikerül a matek érettségi, és még nem is sejti, hogy pár év múlva valami sokkal szörnyűbb is jöhet, mikor munka mellett levelezőn próbál diplomát szerezni.

Beiratkozik nagy lelkesedéssel valamilyen általában gazdasági jellegű szakra, aztán jön az első matek óra. Akkor még felsejlenek esetleg emlékképek a középiskolából, elhatározza, hogy átnézi azt, amit akkor tanult, de aztán a második harmadik óra után (amiből ugye legfeljebb egy van hetente) ráeszmél, hogy ez leginkább reménytelen.

Az anyagon nagyjából végigfut a tanár, és egyáltalán nem érdekli, hogy érti-e valaki. Közeledik a félév vége. Már nem is érdemes előadásra járni, hiszen egy kukkot sem ért az ember belőle, na, de le kell vizsgázni...

Te is ilyen cipőben jársz? Te mit csinálsz? Hogyan próbálod átvészelni?

A bejegyzés trackback címe:

https://megintmatek.blog.hu/api/trackback/id/tr981529746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása