máj
27

Mikor elindítottam az oldalamat a Megint Vizsgán kifejezetten a gazdasági matematikát tanulókra koncentrálva, még nem sejtettem, hogy az országban ennyi helyen és intézményben tanulják ezt a tárgyat. Az oldalra regisztrálók több száz fős tábora a legkülönbözőbb főiskolákat és egyetemeket jelöli meg, ahol éppen tanulmányait végzi.

Az oldalamra regisztrálók ingyenes és elérhető árú videók közül választhatnak, amelyben egy-egy témakör fontosabb fejezeteit és feladattípusait mutatom meg és magyarázom el. Egyelőre hat videó van készen: Sorozatok, Integrálszámítás 1-2., Differenciálszámítás 1., Kombinatorika és Klasszikus valószínűségszámítás.

Mostantól a vizsgafelkészülést segíti egy e-mailsorozat is, amit minden regisztráló megkap. Mindegyik e-mail egy-egy gazdmatek 1-es és gazdmatek 2-es feladatot tartalmaz a feladat megoldásvideójával együtt.

Tehát, ha gazdasági matek vizsga előtt állsz, regisztrációra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://megintmatek.blog.hu/api/trackback/id/tr712035325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása