ápr
19

Nem rémisztgetésül írom, de közeledik a vizsgaidőszak. Talán már az első vizsgaidőpontok is megvannak néhány tárgyból. Akik eddig nem tették, most nekiállnak - ha nem is tanulni - de összeszedni, hogy majd mit is kéne tudni a vizsgán.

Egy remek lehetőség a lelkiismereted megnyugtatására, ha beszerzed az új valószínűségszámítás videót. Ez a klasszikus valószínűségszámítás témaköreit öleli fel kb. 70 percben. Tartalma: Eseményalgebra, kedvező per összes típusú feladatok, visszatevés nélküli és visszatevéses mintavétel, feltételes valószínűség, szorzási szabály, események függetlensége, teljes valószínűség tétele, valószínűségi fa, Bayes-tétel.

Tehát ha érintve vagy, és a fent felsorolt témakörökben nem vagy elég járatos, esetleg azt sem tudod, miről beszélek, kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://megintmatek.blog.hu/api/trackback/id/tr691934133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása