jan
23

Ha gazdasági matematikát tanulsz levelezőn, akkor ez azt jelenti, hogy valószínűleg régebben érettségiztél, ráadásul dolgozol, vagy éppen GYES-en vagy, és gyermeket nevelsz, tehát nincs túl sok időd.

Ráadásul a matek óraszámok levelezőn alacsonyabbak, de a megtanulandó tananyag szinte ugyanannyi, így duplán hátrányos helyzetből startolsz.

Most egy ingyenes oktatóvideót készítettem, hogy az integrálszámítás alapjait minél gyorsabban elsajátíthasd. Fél óra alatt képbe kerülhetsz még akkor is, ha sosem hallottál integrálszámításról.

Ha érdekel az oktatóvideó, erre a linkre kattintva megtudhatod, hogyan nézheted meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://megintmatek.blog.hu/api/trackback/id/tr571696440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angela1221 2010.11.19. 17:59:44

Új könyv az integrálszámítás és a differenciálszámítás témakörében:

konyv-konyvek.hu/index.php?q=thomasfele_kalkulus_2_masodik_kiadas

Thomas-féle kalkulus 2. - Második kiadás

A Thomas-féle Kalkulus a mérnökök matematikai oktatásában világszerte fogalommá vált. Az eredeti, 15 fejezet-ből álló terjedelmes tankönyv központi témája a differenciál- és az integrálszámítás, célja pedig, hogy az olvasót bevezesse az analízis e két alapvető eszközének legfontosabb alkalmazásaiba. A mű egyik nagy erénye, hogy rendkívül nagy számban tartalmaz kidolgozott példákat, illetve különböző szintű gyakorló-feladatokat, így egységes komplex tankönyvként és példatárként használható.
süti beállítások módosítása