nov
25

Telnek múlnak a hetek, és a heti legfeljebb egy alkalommal villámsebességgel leadott anyag egyre homályosabb és homályosabb lesz. (Már ha egyáltalán valaha derengett is valami.) Igazából csak azért érdemes előadásra járni, hogy a leadott anyag le legyen jegyzetelve, hátha valami csoda révén egyszer megérted.

A szerencsésebbek már pár hét után elkezdenek matektanárt keresni, és ha rendszeresen járnak hozzá, és szorgalmasan gyakorolnak, elég jó eséllyel csusszannak át a vizsgán. Az éppen elég magas tandíj mellett több tízezer forintot a magántanárnál hagyva ők még mindig jobban járnak, mint azok a társaik, akik csak az utolsó pillanatban eszmélnek: lázas matektanár keresgélés kezdődik pár héttel a vizsga előtt, de a legtöbb tanár ilyenkor már "full" van tanítványokkal, így nincs könnyű dolguk. Hacsak nem rendelkeznek az átlagosnál jobb képességekkel, akinek elég pár óra a felkészüléshez, szinte kivétel nélkül kénytelenek a következő félévben újra felvenni a tárgyat.

A bejegyzés trackback címe:

https://megintmatek.blog.hu/api/trackback/id/tr451550937

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csökkenő férőhelyek az egyetemen és vár a Fidelitas! 2009.12.08. 23:42:48

A Fidelitasnál próbálják megfejteni mi bassza a csőrüket a középiskolásoknak, és akkor azt kell nekik mondani. Erre azért van szükség, mert a közigazgatásba készül távozni a Fidelitasosok zöme. Azokat pótolni kell. Az Egyenlítő tv hangfelvétel szerint ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása